INNBYTTE AV KAJAKK

innbytte av kajakk

Lyst på ny kajakk, men syns det er drøyt å kjøpe ny, når du fortsatt har en fullt brukbar liggende?
Fortvil ikke! Hos Strie Strømmer har vi nå tatt konsekvensen av at dette, og gir deg nå muligheten til å bytte inn brukt ved kjøp av kajakk hos oss.

Hvordan fungerer det?

Fyll ut skjemaet under her (eller finn det i fanene nederst på sidene til hver kajakk.) Legg inn ærlige opplysninger om og bilder kajakken du vil bytte inn, så gir vi deg et tilbud på innbytte. Hvis du aksepterer tilbudet, sender vi deg en rabattkode du kan bruke i nettbutikken som tilsvarer innbytteprisen.

Hva kan jeg regne med å få innbytte?

Dette vil selvsagt være avhengig av flere faktorer, hvor tilstand og populariteten til modellen er de viktigste. Prisen vi kan tilby vil naturligvis ligge noe under som er vanlig pris i bruktmarkedet for kajakken. På den andre siden slipper du å styre med å selge selv.
Hvis du heller vil selge selv, kan du bruke bruktmarkedet her på Strie Strømmer. Det er enkelt og helt gratis!

Forbehold:

Innbytte må gjøres ved henting og levering i Heidal (Velg hent i Heidal i kassa).
Hvis kajakken viser seg å være i dårligere forfatning enn informasjonen du har gitt oss tilsier, forbeholder vi oss retten til å endre innbytteprisen ved utlevering av ny kajakk. Hvis dette blir tilfelle, er du også i din fulle rett til å trekke deg fra avtalen.
Vi tar ikke alle kajakker i innbytte. Båter som har skader som gjør at vi ikke kan selge de videre med god samvittighet tar vi ikke inn.

Innbytteforespørsel
Send en forespørsel på å bytte inn kajakken din ved kjøp av ny
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.