Bestilling og betaling

Hvordan handle ?

>-Let deg fram til det du er ute etter i kategoriene på toppen av siden, eller via søkefunksjonen. Pa varer uten varianter er utsolgte varer merket på kategorivisning. For varer med varianter, vises lagerstatus når du velger variant. Lageret synkroniseres daglig mot det som er solgt over disk, så avvik mellom faktisk og oppgitt lager kan i noen tilfeller forekomme.

Hvordan finne riktig størrelse ?

På de fleste produkter det er relevant, vil du finne en egen link på produktsiden til mer detaljert størrelsesinfo. Hvid du ikke blir klokere av informasjonen du finner må du gjerne kontakte oss for info. I tillegg sender vi med returfraktseddel med alle pakker (untatt kajakker) slik at det er lett for deg å bytte eller returnere produktet hvis det ikke skulle passe.

Må jeg registrere meg som kunde ?

Nei, du kan gå gjennom kassen uten å registrere deg, MEN du vil da ikke få tilgang til ordrehistorikk, ønskelister og sporingsinfo via din konto på nettbutikken. Du vil også kunne gå glipp av tilbud vi har kun for registrerte kunder.

Hvordan betaler jeg ?

Vi tilbyr følgende betalingsmetoder:

  • Kredittkort: Du kan betale med Visa, Mastercard og Maestro i nettbutikken. Merk at kredittkortbehandling gjøres av tredjepart (Bambora) og vi lagrer ikke kredittkortinformasjon på egne systemer.
  • Walley Faktura: Faktura med 14 dagers betalingsfrist. Dette håndteres av Bambora, og er gjenstand for kredittsjekk. Fakturaen blir effektuert når vi sender varene.
  • Vipps

Levering

Når leveres min ordre?

I de aller fleste tilfeller vil varer på lager bli sendt innen 48 timer.

Hvordan leveres min ordre?

Mindre pakker og padleårer sendes med Posten og Postnord sin tjenester for utlevering på postkontor eller i butikk. Du vil få hentemelding og kan hente pakken på angitt utleveringssted. Pakker som sendes med disse tjenestene vil ha vedlagt returfraktseddel, slik at du enkelt kan sende varer i retur.
Noen mindre produkter f.eks. neseklyper og ørepropper vil sendes med brevpost. Disse vil ikke ha vedlagt returfraktseddel, til gjengjeld blir fraktprisen vesentlig lavere, enn om de skulle blitt sendt som pakkepost.
Kajakker sendes med DB Schenker. Ved bestilling av kajakk er det viktig at du legger inn en firma- eller kontoradresse som er betjent på dagtid som leveringsadresse, da DB Schenker krever et tillegg på kr 975,- for å levere ut en kajakk til en privatadresse. Hvis du ikke har oppgitt en firma- eller kontoradresse vi kan sende til, vil vi kontakte deg før vi behandler ordren.

Til hvor kan jeg bestille?

Du kan bestille til Norge, Sverige, Finland og Danmark. Kajakker kan imidlertid bare leveres i Norge.

Hva koster frakten?

I stedet for å ha en detaljert utregning av frakt for hver enkelt forsendelse. Har vi delt opp fraktprisene i forskjellige steg.

Priser for levering i Norge: Fri frakt i Norge på ordre over kr 1500 inkl.mva utenom kajakker.

Småpakker som kan sendes  som brevpost: Kr 60,- inkl. mva
«Vanlige pakker»: Kr 160,- inkl mva.
kajakker: Kr 1500,- inkl mva.

Priser utenfor Norge:

Vanlige pakker: kr 350,-

Årer: kr 700,-

Kajakker: Dessverre ikke mulig. Velg Hent hos Strie Strømmer, og organiser frakt selv.

Hvis du ønsker å hente bestillingen selv, eller odne frakt selv, velg Hent hos Strie Strømmer som fraktmetode.

Sporing av pakker.

For de fleste forsendelser vil du motta e-post med sporingsinfo når pakken sendes fra  oss. Du finner også sporing inne på din konto hvis du har registrert deg som kunde.
Ved sending av kajakker blir ikke sporingsinfo generert automatisk, kontakt oss for sporingsinfo.
Forsendelser som går med brevpost kan ikke spores.

Kan jeg hente selv i butikk?

Velg «Hent hos Strie Strømmer» som leveringsmetode, så kan du hente varene selv, eller organisere egen transport. Du må imidlertid betale ordren med betalingsmetodene i nettbutikken, da erfaringen vår er at nett order som skal hentes og betales i butikken ofte ikke blir hentet.

Retur, bytte og Reklamasjon

Hvordan returnerer jeg en vare.

Med vanlige pakker så legger vi ved returfraktseddel. Pakk varene du skal returnere forsvarlig, klistre på lappen, og lever på samme sted som du hentet varene. Ved pakker sendt som brevpost må du selv betale returfrakt. For kajakker og årer, kontakt oss for å avtale retur.
I tillegg må du fylle ut angreskjema. Dette skjema finner du nedenfor her.
Retur/bytte/reklamasjonsskjema
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Last opp bilde av produktfeil ved reklamasjon her